fbpx

Excepțional poziționat chiar în inima orașului, la doar câteva minute distanță de Piața Universității. Ușor accesibil, fie că mergeți la birou cu metroul, cu autobuzul sau cu mașina, fie că alegeți să mergeți cu bicicleta.

În zonă, puteți experimenta atât atmosfera vibrantă a orașului cât și energia ce emană din centrul istoric și ambianța specifică a unei metropole europene. Vă punem la dispoziție absolut tot ce aveți nevoie pentru afacerea dumneavoastră: de la un Community Manager dedicat, la Business Concierge cu servicii complete, un vibe artistic ce stimulează serotonina și creativitatea, un lounge elegant și servicii premium. În același timp, la noi veți regăsi un spațiu liniștit și intim, o ambianță profesionistă, în care să vă simțiți ancorați dar în același timp confortabil, astfel încât să puteți performa în ritmul care vă priește.

Poziționare privilegiată

Poziționare privilegiată, chiar la KM 0 al Bucureștiului

12 minute de mers pe jos

până la Centrul Vechi

15 minute de mers pe jos

până la Calea Victoriei/Piața Romană & Piața Unirii

30 minute cu mașina

până la Aeroportul Internațional Henri Coanda

7 minute de mers pe jos

până la Piața Universității

2 străzi distanță

până la Teatrul Național și Grand Hotel Bucharest

Ce altceva oferim?

H Private îți pune la dispoziție mai mult decât un spațiu de lucru. Și pentru că suntem inspirați de succesul celor din jur, Centrul înglobează o colecție de servicii care să acopere toate nevoile unui business, pentru ca acesta să crească într-un mod sustenabil: Scaune confortabile? Avem. Birouri moderne – altceva în afară de moderne? Evident. Mobilier dedicat pentru depozitarea documentelor? Cum să nu. Un Business Concierge care să răspundă nevoilor dumneavoastră de business? Sigur că da. Simțiți nevoia de relaxare? Folosiți lounge-ul nostru. Cafea la discreție? Bineînțeles. Și nu, nu este prea bun ca să fie adevărat. Aveți nevoie de ceva? Community Managerul nostru vă stă la dispoziție, gata să vă ajute.

Nu trebuie decât să faceți o rezervare, să vă aduceți laptopul, să vă faceți confortabili și să vă puneți pe treabă.    

Și nu uitați: centrul nostru de business este poziționat la doar câteva minute de Centrul Bucureștiului, chiar în inima orașului. Ceea ce înseamnă că este ușor accesibil indiferent unde locuiți.

Poziționare privilegiată

Community Manager

Flexibilitate

Birouri private moderne

Cafeteria

Signalistică

Zonă de lounge

Chicinetă

Mobilier ergono

Business Concierge

Disponibilitate pentru program prelungit

Săli de ședință mobilate și tehnologizate

© All rights reserved H Private 2023