fbpx

Poziționat excepțional chiar în inima orașului, la doar câteva minute distanță de Piața Universității. Ușor accesibil, fie că mergeți la birou cu metroul, cu autobuzul sau cu mașina, fie că alegeți să mergeți cu bicicleta.

În zonă, puteți experimenta atât atmosfera vibrantă a orașului cât și energia ce emană din centrul istoric și ambianța specifică a unei metropole europene. Vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru afacerea dumneavoastră: de la un Community Manager dedicat, la Business Concierge cu servicii complete, un vibe artistic ce stimulează serotonina și creativitatea, un lounge elegant și servicii premium. În același timp, la noi veți regăsi un spațiu liniștit și intim, unde vă veți simți ancorați, dar în același timp confortabil, astfel încât să puteți performa în ritmul care vă priește.

Ce altceva oferim?

H Private îți pune la dispoziție mai mult decât un spațiu de lucru. Și pentru că suntem inspirați de succesul celor din jur, Centrul înglobează o colecție de servicii care să acopere toate nevoile unui business, pentru ca acesta să crească într-un mod sustenabil: Scaune confortabile? Avem. Birouri moderne? Evident. Mobilier dedicat pentru depozitarea documentelor? Cum să nu. Un Business Concierge care să răspundă nevoilor dumneavoastră de business? Sigur că da. Simțiți nevoia de relaxare? Folosiți lounge-ul nostru. Cafea la discreție? Bineînțeles. Și nu, nu este prea bun ca să fie adevărat. Aveți nevoie de suport? Community Managerul nostru vă stă la dispoziție, gata să vă ajute.

Nu trebuie decât să faceți o rezervare, să vă aduceți laptopul, să vă faceți confortabili și să vă puneți pe treabă.

Și nu uitați: centrul nostru de business este poziționat la doar câteva minute de Centrul Bucureștiului, chiar în inima orașului. Ceea ce înseamnă că este ușor accesibil indiferent de zona unde locuiți.

Chirie 360°

Cost lunar fix ce inglobează toate serviciile, de la chiria unui birou “la cheie” şi pană la cele de front desk

Săli de şedinţa

Săli de sedintă moderne, echipate cu tehnologie de ultimă generaţie, ideale pentru discuţii confidenţiale

Business Lounge

Perfect pentru întâlniri informale

Business Concierge

Atenţie şi suport, pe toată perioada contractuală

Supraveghere CCTV

Siguranţă sporită, monitorizare 24/7

Reţea IT profesională

Set-up reţea IT şi echipă de suport dedicată

Wi-Fi de mare viteză

Conexiune sigură şi stabilă

Termostat Individual

Lucrează cu placere într-un mediu confortabil

Cafea şi altele

Cafea, ceai şi apă din partea H Private

Poziționare privilegiată

Community Manager

Flexibilitate

Birouri private moderne

Zone de relaxare

Signalistică

Parcare biciclete

Chicinetă

Mobilier ergonomic

Acces 24/7

Disponibilitate pentru program prelungit

Reţea profesională globală

© All rights reserved H Private 2023